Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





EKONOMİK KRİZ YOK MU DİYORSUNUZ


Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, ‘’Kredi kartı kullanımını beş gün için sınırlandırılsın yada durdurulsun, görelim bakalım ülkede ekonomik kriz var mı yok mu’’ dedi.

EKONOMİK KRİZ YOK MU DİYORSUNUZ?

O HALDE 5 GÜN İÇİN ÜLKEDE KREDİ KARTI KULLANIMI DURDURULSUN GÖRELİM!

Türk lirasının dolar karşısında on ayda %80 oranında değer kaybettiği yani 80 milyon yurttaşımızın aynı oranda yoksullaştığı bir süreçte AKP Genel Başkanı ve ilgili bakanların ‘’kriz yoktur bu gelişmeler manipülasyondur hatta Türkiye dışarıdan ekonomik saldırı altındadır’’ diyebilmeleri çok düşündürücüdür.

İşsizlik ve enflasyonun tavan yaptığı, birçok dev kuruluşun iflas yada konkordato ilan ettiği, liranın yabancı paralar karşısında rekor düzeyde değer kaybettiğini vatandaş görmüyor mu? 470 milyar dolar dış borç ve Merkez bankasındaki döviz rezervi eksikliğini bilmeyen var mı? Böyle bir durumda bile AKP yönetiminin her şeyi güllük gülistanlık göstermeye çalışıp bir de tüm sorumluluğu ‘’dış güçlere’’ yüklemesi ise devlet ciddiyeti ile bağdaşmamaktadır. Ayrıca bu iddiaların inanıyorlarsa, vatandaşın günü kurtarma adına kulağına kadar borçlanarak yaşamını sürdürmeye çalıştığı bu dönemde örneğin, ‘’sadece beş gün için kredi kartı kullanımı durdurulsun, bakalım görelim ekonomik kriz var mı, yok mu?’’

Bugün 2 buçuk TL tutan bir alışverişinde bile kredi kartı kullanmak durumunda olan bir kesimin var olduğunu AKP farkında mı?

Yıllardır cebinde kredi kartlarına takla üstüne takla attırarak, borcu borçla ödeyip tekrar borçlanarak yaşamak zorunda bırakılan geniş kesimler beş günlük geçici kredi kartı kullanım sınırlamasında evlerine kapanıp, çarşı pazara çıkamaz hale gelmeyeceğini kim garanti edebilir? Arabasının benzinini kaç kişi iki kez üst üste cebindeki nakit para ile doldurabilir?

Abdullahoğlu açıklamasını şu sözlerde bitirdi:

Resmi verilere göre dört kişilik bir aile için yoksulluk sınırının aylık 6196,00 TL olduğu Türkiye’de ekonomik kriz yoktur diyenleri, pembe hayallerinden ancak böyle bir gerçek deneme uyandırabilir.


DYP Genel Merkezi [ 2.10.2018
 
Eklenen Yorumlar 

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM