Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





5.OLAĞAN BÜYÜK KONGREMİZ
     5.BÜYÜK OLAĞAN BÜYÜK KONGREMİZ TAMAMLANDI

             
14 Temmuz 2019 Pazar günü yapılan 5.Olağan Büyük Kongremiz, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Genel Başkan Vekili Muzaffer Tan tarafından açıldı.

                          


   Adnan Menderes Demokratlar Konfederasyonu Genel Başkanı Sn.Fatih Kavaloğlu tarafından gönderilen Adnan Menderes resmi, Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz'ün talimatı ile konuşma kürsüsünün önüne kondu. Sayın Kavaloğlu'nun gönderdiği kongre tebrik mesajı, Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu tarafından okundu.


               

    Divan Başkanlığına Hasan Işık, 2.Başkanlığa Erkan Deniz, Divan Katipliği'ne Serden Özaçıkgöz'ün seçildiği Büyük Kongrede, diğer divan başkanı adayı Nejat Resüloğlu 3 oy alabildi.

        

    Divan seçiminden sonra Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından Gn.Bşk.Yrd Fahri Şen tarafından Yörük Federasyonu adına Genel Başkana plaket taktim edildi.

                              

     Verilen önerge ile parti resmi logosunun değişikliği teklif edildi. Teklifte logonun 9.Cumhurbaşkanımız Rahmetli Süleyman Demirel ile özdeşleşen FÖTR ŞAPKA altında DYP ableminin olduğu belirtildi. Divan Başkanı Hasan Işık'ın oya sunduğu önerge oybirliği ile kabul edildi. (logo çizimi taslağı Gn.Bşk.Yardımcıları Salih Önel ve Erkan Deniz tarafından yapılmış olup son tasarımı tamamlandığında sunulacaktır)

                 

     Konuşmaların ardından, gündem gereği faaliyet raporu ve bütçe komisyon raporları okundu ve oya sunularak oybirliği ile kabul edildi. Divan Başkanı Hasan Işık seçimlere geçileceğini ilan ederek, adayların ve listelerin divana teslimini anons etti. Mevcut Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz'ü aday gösteren teklifin dışında Sn Orhan Selen aday adayı olduğunu bildirdi. Ancak tüzük gereği aday olabilmesi için delege tamsayısının 1/5'i kadar imza toplayamayıp, 6 imzada kalan Orhan Selen aday olamadı.
      Seçim Kurulu resmi görevlilerinin yaptığı gizli oylama sonucunda, Çetin Özaçıkgöz oyların tamamını alarak 1.turda yeniden Genel Başkan seçildi.
DYP Genel Merkezi [ 17.7.2019
 
Eklenen Yorumlar 

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM